Nowości w ofercie!
Pieczarki sterylizowane:
- w zalewie naturalnej,
- w oleju z przyprawami.
Pieczarki poddawane są procesowi sterylizacji, pakowane w worki aluminiowe dzięki czemu zachowują wszystkie walory smakowe.
Zastosowanie tego opakowania ułatwia przechowywanie wyrobu oraz jego transport.
Doświadczenie oraz wykwalifikowana kadra pracowników gwarantuje naszym klientom produkty najwyższej jakości.
Przekonani jesteśmy, że tradycyjne receptury oraz niepowtarzalny smak naszych wyrobów w pełni usatysfakcjonuje oczekiwania i potrzeby.
Zalety produktów sterylizowanych:
- gotowe do spożycia na zimno oraz na ciepło po krótkim odgrzaniu
- łatwe w przechowywaniu i transporcie
- dłuższa trwałość produktu bez konieczności chłodzenia
- skracające czas przygotowywania posiłku
- eliminują w kuchni „brudne” procesy
- oszczędność 75% energii
Pieczarki sterylizowane doskonały produkt do gastronomii.